Προϊόντα ανά μάρκα Mac in a Sac

Mac in a Sac was first brought into the outdoor world in 1987 by our talented marketing and design team here in Belfast. Our aim has always been to offer the highest quality waterproof clothing, with a wide range of colours and sizes. Our Mac in a Sac range packs away into its own bag, making it super-handy!

Our brand was created by Target Dry Ltd - a highly regarded outdoor clothing company which designs and manufactures ranges for hiking, school, equestrian and fashion audiences. 

Mac-In-A-Sac Waterproof Packable Poncho Mac-In-A-Sac Waterproof Packable Poncho 2
Σε Απόθεμα
Τζάκετς

Mac-In-A-Sac Waterproof Packable Poncho

Mac in a Sac
MIASSS20
60,00 €
Πόντσο με υψηλή αδιαβροχοποίηση 7000mm. Χαρακτηριστικό όλης της σειράς της Mac-In-A-Sac είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα της μαζεύονται και πακετάρονται σε ένα πολύ μικρό και χρηστικό τσαντάκι μεταφοράς.
Mac-In-A-Sac Mini Origin Trousers Unisex
Σε Απόθεμα
Παντελόνια

Mac-In-A-Sac Overtrousers Unisex

Mac in a Sac
MIASMOTA
30,00 €
Αδιάβροχα, ελαφριά και διαπνέοντα, παντελόνια της Mac-In-A-Sac με τις ιδιότητες μεμβράνης 10.000μμ. Χαρακτηριστικό όλης της σειράς της Mac-In-A-Sac είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα της μαζεύονται και πακετάρονται σε ένα πολύ μικρό και χρηστικό τσαντάκι μεταφοράς.
Mac-In-A-Sac Origin Unisex Jacket Mac-In-A-Sac Origin Unisex Jacket 2
Διαθέσιμο
Τζάκετς

Mac-In-A-Sac Origin Unisex Jacket

Mac in a Sac
MIASOJ
55,00 €
Τζάκετ με υψηλή αδιαβροχοποίηση και διαπνοή της Mac-In-A-Sac για τις κρύες, βροχερές μέρες. Χαρακτηριστικό όλης της σειράς της εταιρίας είναι ότι όλα τα προϊόντα αναδιπλώνονται και μαζεύονται σε μικρό μέγεθος σε πρακτική θήκη μεταφοράς.
Mac-In-A-Sac Mini Origin Trousers Unisex Mac-In-A-Sac Mini Origin Trousers Unisex 2
Σε Απόθεμα
Παντελόνια

Mac-In-A-Sac Mini Origin Trousers Unisex

Mac in a Sac
MIASMOT
30,00 €
Αδιάβροχα, ελαφριά και διαπνέοντα, τα παιδικά παντελόνια της Mac-In-A-Sac είναι ιδανικά για σχολικές εκδρομές ή οικογενειακές εξορμήσεις με άστατο καιρό. Χαρακτηριστικό όλης της σειράς της Mac-In-A-Sac είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα της μαζεύονται και πακετάρονται σε ένα πολύ μικρό και χρηστικό τσαντάκι μεταφοράς.
Mac-In-A-Sac Mini Origin Jacket Unisex Mac-In-A-Sac Mini Origin Jacket Unisex 2
Σε Απόθεμα
Τζάκετς

Mac-In-A-Sac Mini Origin Jacket Unisex

Mac in a Sac
MIASMOJ
40,00 €
Εξαιρετικά αδιάβροχο και με υψηλή διαπνοή αντιανεμικό τζάκετ για να μην χαλάει το παιχνίδι των μικρών μας φίλων από τις άστατες καιρικές συνθήκες. Χαρακτηριστικό όλης της σειράς της Mac-In-A-Sac είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα της μαζεύονται και πακετάρονται σε ένα πολύ μικρό και χρηστικό τσαντάκι μεταφοράς.
Mac-In-A-Sac Alpine Men's Down Gilet Mac-In-A-Sac Alpine Men's Down Gilet 2
Σε Απόθεμα
Γιλέκα

Mac-In-A-Sac Alpine Men's Down Gilet

Mac in a Sac
MIASAMDG
69,00 €
Ελαφρύ ζεστό πουπουλένιο (πούπουλο πιστοποιημένο κατά RDS) ανδρικό γιλέκο. Χαρακτηριστικό όλης της σειράς της Mac-In-A-Sac είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα της μαζεύονται και πακετάρονται σε ένα πολύ μικρό και χρηστικό τσαντάκι μεταφοράς.
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα σας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία του χρήστη. Πατήστε Αποδέχομαι αν αποδέχεστε τα cookies - πολιτική απορρήτου