Τρόποι πληρωμής
Το κατάστημά μας σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής των παραγγελιών σας. Οι τρόποι αυτοί είναι:
Αντικαταβολή (Έξτρα χρέωση + 2€ - ACS Courier) : Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον συνεργάτη που σας έφερε την παραγγελία. Έτσι σας δίνετε η δυνατότητα να βεβαιωθείτε και για την άρτια παράδοση της παραγγελίας σας προτού προβείτε στην πληρωμή της.
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας στους τραπεζικούς λογαριασμούς του καταστήματος με ονομαστική κατάθεση. Εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, ο αρμόδιος του τμήματος πωλήσεων θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές.
Μέσω πιστωτικής κάρτας: Απευθείας από τον υπολογιστή σας, αυτόματα με την έγκριση της παραγγελίας σας, δίνετε εντολή πληρωμής μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, και κατάθεση στο λογαριασμό του κατασήματός μας, του αντιτίμου της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών.
Μεταφορά
Tο κόστος μεταφοράς ακολουθεί τον τιμοκατάλογο της προκαθορισμένης μεταφορικής εταιρίας, και εξαρτάται από το βάρος & όγκο του προιόντος, ανεξαρτήτος περιοχής, σε ΟΛΗ την Ελλάδα.
Εναλλακτικά, αν δεν επιθυμείτε να εξυπηρετηθείτε μέσω της συγκεκριμένης μεταφορικής εταιρίας μπορείτε να επιλέξετε είτε τo Πόρτα-πόρτα των ΕΛΤΑ είτε κάποια εταιρία courrier δικής σας επιλογής. Σε αυτήν την περίπτωση επιλέγετε ιδιωτική μεταφορική και και τα έξοδα δεν αφορούν το κατάστημα. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε με την παραγγελία για τον τρόπο αποστολής.
Για αποστολές στο εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος μεταφοράς.

Κόστος Μεταφορικών. (ΑSC Courier)

Το κόστος αποστολής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη και εξαρτάται από το βάρος του δέματος για τις αποστολές ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Πιο συγκεκριμένα :

Αντικαταβολή +2 €

Από Βάρος

Έως Βάρος

Κόστος

00kg

-

03kg

=

3 €

03kg

-

11kg

=

7 €

11kg

-

15kg

=

11 €

15kg

-

20kg

=

16 €

20kg

-

25kg

=

21 €

25kg

-

30kg

=

26 €

30kg

50kg

=

50 €


Δωρεάν Μεταφορικά

Για αγορές άνω των 100 Ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν στη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα οι περιοχές που επωφελούνται είναι οι εξής:

-Κέντρο Θεσσαλονίκης

-Δήμος Χαριλάου

-Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη

-Δήμος Νεάπολης

-Δήμος Καλαμαριάς

Παραλαβή από το κατάστημα

Σας δίνεται η δυνατότητα να παραλάβετε εσείς ο ίδιος(α) την παραγγελία σας από το κατάστημα λιανικής της εταιρείας μας, γλιτώνοντας παράλληλα τα έξοδα αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έρθετε στο κατάστημα μας, εργάσιμες ημέρες και ώρες αφού πρώτα σας έχουμε ενημερώσει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.

  • Πληρωμή με πιστωτική
  • Πληρωμή στο ταμείο

Εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, θα πρέπει να επιλέξετε σαν μέθοδο εξόφληση την πληρωμή στο ταμείο του καταστήματος.

Μεταφορικά εκτός Ελλάδας 

Μεταφορικά Κύπρου και Βουλγαρίας
 Από Βάρος    Έως Βάρος    Κόστος
00kg - 03kg = 7 €
03kg - 11kg = 15 €
11kg - 15kg = 20 €
15kg  - 20kg = 25 €
20kg - 25kg = 30 €
25kg - 30kg = 35 €
30kg   50kg = 50 €
       
Μεταφορικά Ευρωπαική ζώνη 1
Αυστρία Βέλγιο Γερμανία Δανία Κροατία Λίχνεστάιν
Ολλανδία Ουγγαρία Πολωνία Σλοβακία Τσεχία
 Από Βάρος    Έως Βάρος    Κόστος
00kg - 01kg = 10 €
01kg - 02kg = 12 €
02kg - 03kg = 30 €
03kg  - 10kg = 35 €
10kg - 15kg = 40 €
15kg - 20kg = 45 €
20kg   30kg = 55 €
Μεταφορικά Ευρωπαική ζώνη 2
Γαλλία Ην. Βασίλειο Ιταλία Ιρλανδία           Λετονία Λιθουανία
Λουξεμβούργο Μονακό Ρουμανία Σλοβενία
 Από Βάρος    Έως Βάρος    Κόστος
00kg - 01kg = 13 €
01kg - 02kg = 15 €
02kg - 03kg = 35 €
03kg  - 10kg = 45 €
10kg - 15kg = 50 €
15kg - 20kg = 55 €
20kg   30kg = 60 €
Μεταφορικά Ευρωπαική ζώνη 3
Εσθονία Ισπανία Μάλτα Νορβηγία Πορτογαλία Σουηδία
Φιλανδία
 Από Βάρος    Έως Βάρος    Κόστος
00kg - 01kg = 17 €
01kg - 02kg = 20 €
02kg - 03kg = 45 €
03kg  - 10kg = 50 €
10kg - 15kg = 55 €
15kg - 20kg = 60 €
20kg   30kg = 70 €
Ελάχιστος χρόνος παράδοσης : 10 μέρες

Courier

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ταχυμεταφορική ACS ή την Γενική Ταχυδρομική ή τα ΕΛΤΑ για την ασφαλή και γρήγορη παράδοση των παραγγελιών στους πελάτες της. Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας εξαρτώνται από το συνολικό βάρος της παραγγελίας και τον προορισμό.

  • Αντικαταβολή - άμεση εξόφληση ( Κόστος +2 €)

    Εξόφληση της παραγγελίας με την παράδοση των εμπορευμάτων με αντικαταβολή.

  • Πληρωμή με πιστωτική

    Ο ασφαλέστερος τρόπος για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Στο επόμενο βήμα της παραγγελίας σας θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της τράπεζας, σε ασφαλή τοποθεσία (SSL Secured) όπου θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να γίνει άμεσα η εξόφληση της παραγγελίας.

  • Κατάθεση σε λογαριασμό

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 3 ωρών από την τοποθέτησή της στο τμήμα πελατών μας.

Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με δικά σας έξοδα αποστολής. Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή, πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση που παρελήφθη (με τα ταμπελάκια του) χωρίς σημάδια τυχόν χρήσης και μέσα στην αρχική του συσκευασία. H επιστροφή γίνεται σε είδος.


Your Journey Starts Here

Κοντά 7 δεκαετίες τώρα το κατάστημα μας είναι ο πρώτος προορισμός για κάθε ταξιδιώτη, ορειβάτη, εξερευνητή, φυσιολάτρη προκειμένου να εξοπλιστεί σωστά για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί στην επόμενη του περιπέτεια, στον επόμενο ταξίδι.