Προϊόντα ανά μάρκα Lifeventure

Lifeventure RFiD Wallet Lifeventure RFiD Wallet 2
Σε Απόθεμα
Πορτοφόλια

Lifeventure RFiD Wallet

Lifeventure
LF142102
24,95 €
Κλασσικό πορτοφόλι σε λεπτή γραμμή με RFiD προστασία. Ευρύχωρο, διαθέτει 6 θήκες για κάρτες, 2 μεγάλες θήκες για χαρτονομίσματα, 2 θήκες με φερμουάρ για κέρματα, 4 κρυφές θήκες και μια εξωτερική με φερμουάρ χωρίς RFiD για ανέπαφες συναλλαγές ή άλλα έγγραφα.
Lifeventure RFiD Travel Wallet Mini Lifeventure RFiD Travel Wallet Mini 2
Σε Απόθεμα
Πορτοφόλια

Lifeventure RFiD Travel Wallet Mini

Lifeventure
LF142115
29,95 €
Πορτοφόλι ταξιδίου της Lifeventure με φερμουάρ και έξυπνη οργάνωση για όλα σας τα προσωπικά είδη και έγγραφα, από χαρτονομίσματα κι έγγραφα μέχρι διαβατήριο - ακόμη κι ένα μικρό στυλό!
Lifeventure RFiD Travel Wallet Lifeventure RFiD Travel Wallet 2
  • -3,00 €
Σε Απόθεμα
Πορτοφόλια

Lifeventure RFiD Travel Wallet

Lifeventure
LF68771
36,90 € 39,90 €
Πορτοφόλι ταξιδίου της Lifeventure με αδιάβροχο φερμουάρ και έξυπνη οργάνωση για όλα σας τα προσωπικά είδη και έγγραφα, από χαρτονομίσματα κι έγγραφα μέχρι διαβατήριο - ακόμη κι ένα μικρό στυλό! ΔΙαθέτει 9 θήκες για κάρτες και 2 θήκες για χαρτονομίσματα, καθώς και μια εσωτερική θήκη με φερμουάρ.
Lifeventure RFiD Phone Wallet Lifeventure RFiD Phone Wallet 2
Σε Απόθεμα
Πορτοφόλια

Lifeventure RFiD Phone Wallet

Lifeventure
LF6751
17,95 €
Κρατήστε το κινητό σας προστατευμένο μαζί με τα χρήματα και τις κάρτες σας. Το RFiD πορτοφόλι προσφέρει πρόσθετη προστασία και οργάνωση εκεί που τη χρειάζεστε περισσότερο. Διαθέτει υδατοαπωθητικό φερμουάρ κρατώντας στεγνά τα πολύτιμα περιεχόμενά του, fleece προστατευτική επένδυση και θηλιά ζώνης για να το έχετε πάντα μαζί σας.
Lifeventure RFiD Card Wallet Lifeventure RFiD Card Wallet 2
Σε Απόθεμα
Πορτοφόλια

Lifeventure RFiD Card Wallet

Lifeventure
LF142001
13,95 €
Απλό, compact πορτοφόλι για κάρτες με προστασία RFiD και μινιμαλιστική σχεδίαση. Διαθέτει 4 θήκες για κάρτες συμπεριλαμβανομένης μιας με παράθυρο για ταυτότητα.
Lifeventure RFiD Bi-Fold Wallet Lifeventure RFiD Bi-Fold Wallet 2
Σε Απόθεμα
Πορτοφόλια

Lifeventure RFiD Bi-Fold Wallet

Lifeventure
LF142112
19,90 €
Compact πορτοφόλι σε λεπτή γραμμή με RFiD για τον υποψιασμένο ταξιδιώτη. Ευρύχωρο, διαθέτει 6 θήκες για κάρτες, μια μεγάλη θήκη για χαρτονομίσματα και μια εξωτερική θήκη με φερμουάρ για κέρματα.
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα σας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία του χρήστη. Πατήστε Αποδέχομαι αν αποδέχεστε τα cookies - πολιτική απορρήτου