Προϊόντα ανά μάρκα Anavasi

Χάρτης-Ξυστό Τα Βουνά της Ελλάδας Χάρτης-Ξυστό Τα Βουνά της Ελλάδας 2
Χωρίς απόθεμα
22,00 €
Στο Χάρτης-ξυστό Τα βουνά της Ελλάδας ξύνεις τα βουνά που έχεις ανέβει. Αλήθεια, ξέρεις σε πόσα βουνά έχεις πάει; Ή όταν δεν ξέρεις πού θα είναι η επόμενη εκδρομή για πεζοπορία, ο χάρτης-ξυστό Τα βουνά της Ελλάδας είναι πρόσκληση για να ανακαλύψεις  βουνά που δεν ήξερες ότι υπάρχουν. 
Πεζοπορικός Χάρτης Μετέωρα
Σε Απόθεμα
8,00 €
Αδιάβροχος, πεζοπορικός χάρτης Μετεώρων που δε σχίζεται. Με σχεδιασμό 3D, Τα γυαλιά περιλαμβάνονται στη συσκευασία.
Χαμένες διαδρομές
  • -1,20 €
Σε Απόθεμα
Βιβλία - Σημειωματάρια - Εγχειρίδια χρήσης

Χαμένες διαδρομές

Anavasi
9609412793
10,80 € 12,00 €
Ένα αφήγημα αφιερωμένο στον αναρριχητικό κόσμο.
Πεζοπορικός Χάρτης Πήλιο Πεζοπορικός Χάρτης Πήλιο 2
Σε Απόθεμα
Χάρτες

Πεζοπορικός Χάρτης Πήλιο

Anavasi
AN4.3-4.4
9,50 €
Ο πεζοπορικός χάρτης Πήλιο σε κλίμακα 1:45 000 καλύπτει το σύνολο της ορεινής χερσονήσου αλλά και το Μαυροβούνι, φυσική συνέχεια του Πηλίου στα βόρεια και σας προτείνει 20 μικρές και μεγαλύτερες πεζοπορίες ανάμεσα σε δεκάδες άλλες που αποτυπώνονται στο χάρτη. Προικισμένος τόπος, το Πήλιο τα έχει όλα σε αφθονία, δάση, νερά, καρποφόρα δέντρα, υπέροχα...
Πεζοπορικός Χάρτης Παρνασσός Πεζοπορικός Χάρτης Παρνασσός 2
Σε Απόθεμα
8,50 €
Ο νέος χάρτης του Παρνασσού σε κλίμακα 1:35 000 αναδεικνύει την αλπική πλευρά του βουνού στην περιοχή του Ζεμενού ως Τιθορέα, με καινούργια σηματοδοτημένα μονοπάτια.
Πεζοπορικός Χάρτης Λήμνος Πεζοπορικός Χάρτης Λήμνος 2
Σε Απόθεμα
7,50 €
Ένας νέος λεπτομερέστατος πεζοπορικός χάρτης για τη Λήμνο σε κλίμακα 1:60 000 από τις εκδόσεις Ανάβαση με πληροφορίες για τα μνημεία και τις παραλίες της.
Πεζοπορικός Χάρτης Κάλυμνος Πεζοπορικός Χάρτης Κάλυμνος 2
Σε Απόθεμα
7,50 €
Η Κάλυμνος είναι γνωστή σαν αναρριχητικός προορισμός αλλά έχει και ένα πλούσιο δίκτυο μονοπατιών. Ο πεζοπορικός χάρτης Κάλυμνος σε κλίμακα 1:25 000, με το πλήρες τοπογραφικό του υπόβαθρο, δίνει πολλές προτάσεις διαδρομών. Καθώς και τις προσβάσεις στα αναρριχητικά πεδία και τις διαδρομές για τα οποία η Κάλυμνος έχει γίνει γνωστή. 
Πεζοπορικός Χάρτης Ικαρία Πεζοπορικός Χάρτης Ικαρία 2
Σε Απόθεμα
7,50 €
Ο νέος χάρτης της Ανάβασης για την Ικαρία σε κλίμακα 1: 35.000 αποτυπώνει δεκάδες μονοπάτια, όλο το οδικό δίκτυο και τις παραλίες του νησιού, το οποίο είναι επίσης γνωστό για τα πανηγύρια του αλλά και για τη μακροζωία των κατοίκων του.
Πεζοπορικός Χάρτης Αλόννησος
Σε Απόθεμα
5,00 €
Αδιάβροχος πεζοπορικός χάρτης Αλόννησος - Πάρκο Β. Σποράδων, που δε σχίζεται. Κλίμακα 1:30000.
Πεζοπορικός Χάρτης Άγραφα Πεζοπορικός Χάρτης Άγραφα 2
Σε Απόθεμα
Χάρτες

Πεζοπορικός Χάρτης Άγραφα

Anavasi
AN2.5/4.1
9,50 €
Πεζοπορικός χάρτης για τα Άγραφα σε κλίμακα 1:50000.τυπωμένος σε polyart, ανακυκλωμένο πλαστικό χαρτί, αδιάβροχο και που δεν σκίζεται.
Πεζοπορικός Χάρτης 'Ολυμπος Πεζοπορικός Χάρτης 'Ολυμπος 2
Σε Απόθεμα
9,50 €
Αδιάβροχος, πεζοπορικός χάρτης Ολύμπου που δε σχίζεται. Πεζοπορικός χάρτης του Ολύμπου σε κλίμακα 1:30 000 και της κορυφής του Μύτικα σε κλίμακα 1:10 000.
Ορειβασία -  Δ. Κορρές
Σε Απόθεμα
Βιβλία - Σημειωματάρια - Εγχειρίδια χρήσης

Ορειβασία - Δ. Κορρές

Anavasi
9789609412889
7,00 €
Πέρασαν σχεδόν 50 χρόνια από τότε που ο Δημήτρης Κορρές εξέδωσε το βιβλίο «ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ» και σχεδόν 40 από τότε που κυκλοφόρησε η δεύτερη «ανανεωμένη» έκδοσή του. Η τωρινή τρίτη έκδοση είναι ακριβές αντίγραφο της δεύτερης έκδοσης χωρίς καμία ανανέωση έτσι ώστε να διατηρηθεί η αυθεντικότητα του βιβλίου ως «αντίκα».
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα σας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία του χρήστη. Πατήστε Αποδέχομαι αν αποδέχεστε τα cookies - πολιτική απορρήτου