Υδροδοχεία - Θερμός - Παγούρια Klean Kanteen TKWide Straw Cap
Υδροδοχεία - Θερμός - Παγούρια Klean Kanteen TKWide Straw Cap
Υδροδοχεία - Θερμός - Παγούρια Klean Kanteen TKWide Straw Cap

Klean Kanteen TKWide Straw Cap

Ανταλλακτικό καπάκι με καλαμάκι της Klean Kanteen για όλα τα TKWide ανοξείδωτα θερμός. Το καλαμάκι διαθέτει επέκτασή από σιλικόνη κατάλληλη για τρόφιμα, η οποία μπορεί να κοπεί αμαλόγως για να χωράει σε οποιοδήποτε μέγεθος TKWide. Είναι BPA-free και πλένεται εύκολα στο πλυντήριο.

K1009513
Χωρίς απόθεμα
13,95 €
με ΦΠΑ


 

Χαρακτηριστικά:

  • Ειδικό σπείρωμα για να αυξάνει τη θερμική απόδοση, συμβατό με τα θερμός TKWide της Klean Kanteen
  • BPA Free
  • Σιλικόνη κατάλληλη για τρόφιμα και ανοξείδωτο ατσάλι
  • Εύκολη αποσυναρμολόγηση για καθαρισμό
  • Επέκταση σιλικόνης για το καλαμάκι η οποία κόβεται στο κατάλληλο μέγεθος για να είναι συμβατό με όλα τα μεγέθη TKWide
  • Πλένεται στο πλυντήριο
  • Εγγύηση Strong as Steel 
Easy Clean BPA Free

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Βάρος: 4.4 ounces (124.6 g)
  • Διαστάσεις: 2" H x 3.0" W (50.8 mm H x 76.2 mm W)

Ιδιότητες
BPA free

Η Klean Kanteen είναι αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται σε επαναχρησιμοποιούμενα δοχεία από ανοξείδωτο ατσάλι. Τα παγούρια Klean Kanteen αποτελούν μια πρακτική εναλλακτική στα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης, χωρίς να αλλοιώνουν τη γεύση του νερού ή του ροφήματος.

  • Ανοξείδωτα παγούρια μονού τοιχώματος, ελαφριά και ανθεκτικά
  • Ισοθερμικά παγούρια και θερμός που κρατούν τα ροφήματα ζεστά ή κρύα
  • Κούπες για καφέ και τσάι, στο σπίτι, στο γραφείο ή στο κάμπινγκ
  • Δοχεία φαγητού για σχολείο, δουλειά και εκδρομές

Στα καταστήματα Πετρίδη η συλλογή Klean Kanteen περιλαμβάνει κυρίως παγούρια και θερμός σε διάφορα μεγέθη, στόμια και χρώματα, καθώς και κούπες και δοχεία φαγητού. Είναι ιδανικά για πεζοπόρους, ποδηλάτες, μαθητές, εργαζόμενους και για όσους θέλουν να μειώσουν τη χρήση πλαστικού στην καθημερινότητά τους. Πολλά μοντέλα έχουν ανταλλακτικά καπάκια, ώστε να προσαρμόζετε το παγούρι στη χρήση σας.

Από το 1949 τα καταστήματα Πετρίδη στη Θεσσαλονίκη προτείνουν εξοπλισμό που αντέχει στον χρόνο. Ελάτε στα καταστήματά μας να διαλέξετε το παγούρι ή το θερμός Klean Kanteen που σας ταιριάζει ή παραγγείλετε από το e-shop, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε επίσης

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα σας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα