Θήκες Μαγνησίας La Sportiva Chalk Bag
Θήκες Μαγνησίας La Sportiva Chalk Bag
Θήκες Μαγνησίας La Sportiva Chalk Bag

La Sportiva Chalk Bag

Η θήκη μαγνησίας La Sportiva Chalk Bag είναι μία γενικής χρήσης θήκη με κλείσιμο με κορδόνι, ιδανική για κάθε τύπο αναρρίχησης. 

LS06Q
Σε Απόθεμα
26,00 €
με ΦΠΑ Άμεσα διαθέσιμο

 

Χαρακτηριστικά

  • Ανθεκτικό ripstop nylon υλικό
  • Κλείσιμο με κορδόνι σύσφιξης

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Υλικό: 100% Ripstop nylon

Η La Sportiva είναι ιταλική εταιρεία από την κοιλάδα Val di Fiemme, στην περιοχή των Δολομιτών, που κατασκευάζει υποδήματα για το βουνό εδώ και πολλές δεκαετίες. Είναι γνωστή διεθνώς για τα αναρριχητικά παπούτσια, τις ορειβατικές μπότες και τα παπούτσια για τρέξιμο σε βουνό, όπου η ακρίβεια στο πάτημα και η πρόσφυση είναι καθοριστικές.

Από τη La Sportiva διαθέτουμε:

  • Ανδρικά παπούτσια trail running και approach
  • Ανδρικές και γυναικείες μπότες πεζοπορίας
  • Γυναικεία ορειβατικά παπούτσια
  • Παντελόνια για βουνό
  • Ορειβατικά σακίδια

Τα παπούτσια La Sportiva προτιμώνται από δρομείς βουνού, αναρριχητές και πεζοπόρους που κινούνται σε τεχνικό, βραχώδες έδαφος. Τα approach μοντέλα είναι ιδανικά για την προσέγγιση στο αναρριχητικό πεδίο, ενώ οι μπότες στηρίζουν τον αστράγαλο σε πολυήμερες διαδρομές με βάρος.

Το σωστό εφαρμοστό παπούτσι θέλει δοκιμή. Στα καταστήματα Πετρίδη στη Θεσσαλονίκη, που υπάρχουν από το 1949, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το μοντέλο La Sportiva που ταιριάζει στο πόδι και στη δραστηριότητά σας. Διαθέσιμα και online με αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε επίσης

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα σας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα