Σουγιάδες

Victorinox Hunter Pro Victorinox Hunter Pro 2
  • Νέο
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Victorinox Hunter Pro

0.9411.M3
109,00 €
Ένα κυνηγητικό μαχαίρι στα μέτρα σας Το κυνηγητικό αυτό μαχαίρι αναπτύχθηκε από το μηδέν από την σχεδιαστική ομάδα της Victorinox ως ένα ειδικό μαχαίρι για τους κυνηγούς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καθώς οι κυνηγοί σε ορισμένες χώρες χρειάζονται μια προσαρμοσμένη λάμα/μαχαίρι χωρίς απαραίτητα να χρειάζονται πρόσθετα εργαλεία έτσι έρχεται μια μεγάλη λεπίδα...
Gerber Ultralight LST
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Gerber Ultralight LST

GE22-06050N
39,90 €
Σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Pete Gerber, αυτό το μικρό μαχαίρι έχει μεγάλη ιστορία. Με λαβή συνολικά συνθετική, έχει θέσει νέα κριτήρια κατασκευαστικής φινέτσας. Επίσης προσφέρει λάμα από ατσάλι 420HC και κατασκευή στις ΗΠΑ, δεν πρέπει να χάσετε αυτό τον κλασικό σουγιά.
Opinel No 2 Inox Keychain
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 2 Inox Keychain

002273
8,90 €
Σουγιάς με λαβή από ξύλο οξιάς και ανοξείδωτη λάμα. Χωρίς δαχτυλίδι ασφαλείας με πρακτική αλυσίδα μπρελόκ για τα κλειδιά σας. Κατασκευασμένος από την Opinel, γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στους σουγιάδες.
Opinel No 8 Inox Baroudeur Burgundy
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 8 Inox Baroudeur Burgundy

OP002213
15,00 €
Σουγιάς της συλλογής Baroudeur No 8 με λαβή από ξύλο οξιάς και ανοξείδωτη λάμα. Με τρύπα στη λαβή και δερμάτινο κορδόνι.
Opinel No 8 Inox Σκαλιστός Animalia America Elk
Σε Απόθεμα
18,90 €
Σουγιάς με δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας, λαβή από ξύλο βελανιδιάς και ανοξείδωτη λάμα. Κατασκευασμένος από την Opinel, γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στους σουγιάδες. Σκαλιστός με τοπία από την Αμερικανική φύση, ο συγκεκριμένος έχει παράσταση με την άλκη.
Opinel No 8 Inox Σκαλιστός Animalia America Bear
Σε Απόθεμα
18,90 €
Σουγιάς με δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας, λαβή από ξύλο βελανιδιάς και ανοξείδωτη λάμα. Κατασκευασμένος από την Opinel, γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στους σουγιάδες. Σκαλιστός με τοπία από την Αμερικανική φύση, ο συγκεκριμένος έχει παράσταση με την αρκούδα.
Opinel Slim Line No 10 Olive Wood + Sheath Opinel Slim Line No 10 Olive Wood + Sheath 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel Slim Line No 10 Olive Wood + Sheath

OP001090
44,50 €
Πολυτελής έκδοση με δερμάτινη θήκη σε ξύλινη κασετίνα του κλασσικού σουγιά No. 10 της Opinel. Με λαβή από ξύλο ελιάς, η τέλεια πρόταση για δώρο.
Opinel No 8 Nature Edition Perrine Honore Opinel No 8 Nature Edition Perrine Honore 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 8 Nature Edition Perrine Honore

OP002602
41,00 €
Έκδοση πολυτελείας του σουγιά Νο.8 της Opinel, της σειράς Edition Nature η οποία βγήκε σε περιορισμένα κομμάτια και αναδεικνύει στις λαβές της τη δουλειά τριών καλλιτεχνών οι οποίοι αντλούν έμπνευση από φυτικά, ζωικά και οργανικά μοτίβα. Το "A festive and colourful aesthetic " της Γαλλίδας Perrine Honoré με πολύχρωμη αισθητική, απεικονίζει το σύμπαν, όπου...
Opinel No 8 Nature Edition MioSHe Opinel No 8 Nature Edition MioSHe 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 8 Nature Edition MioSHe

OP002603
46,00 €
Έκδοση πολυτελείας του σουγιά Νο.8 της Opinel, της σειράς Edition Nature η οποία βγήκε σε περιορισμένα κομμάτια και αναδεικνύει στις λαβές της τη δουλειά τριών καλλιτεχνών οι οποίοι αντλούν έμπνευση από φυτικά, ζωικά και οργανικά μοτίβα. Το "The relationship between humans and nature" του Γάλλου MioSHe (ή Antoine Martinet) απεικονίζει τη σχέση μεταξύ του...
Opinel No 8 Nature Edition Rommy Gonzalez Opinel No 8 Nature Edition Rommy Gonzalez 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 8 Nature Edition Rommy Gonzalez

OP002601
41,00 €
Έκδοση πολυτελείας του σουγιά Νο.8 της Opinel, της σειράς Edition Nature η οποία βγήκε σε περιορισμένα κομμάτια και αναδεικνύει στις λαβές της τη δουλειά τριών καλλιτεχνών οι οποίοι αντλούν έμπνευση από φυτικά, ζωικά και οργανικά μοτίβα. Το "Mushrooms in the spotlight" της Χιλιανής Rommy González απεικονίζει το μυκήλιο των μανιταριών και τα μανιτάρια που...
Opinel Coloured Gardener Box Set Opinel Coloured Gardener Box Set 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel Coloured Gardener Box Set

OP001617
54,90 €
Πολυτελής έκδοση με τα 3 απολύτως απαραίτητα εργαλεία για τον κήπο σας σε πανέμορφο ξύλινο κουτί δώρου! Το Box Set περιλαμβάνει το Πριόνι N°12, το Μαχαίρι Κήπου N°08 και το Μαχαίρι Κλαδέματος N°08.
Opinel No 8 Inox Le Savoyard
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 8 Inox Le Savoyard

OP002611
21,00 €
Σουγιάς με δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας, λαβή από ξύλο οξιάς και ανοξείδωτη λάμα. Κατασκευασμένος από την Opinel, γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στους σουγιάδες. Το μοντέλο Le Savoyard αποτίει φόρο τιμής στη γενέθλια γη της Opinel: τα βουνά της Σαβοΐας!
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα σας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία του χρήστη. Πατήστε Αποδέχομαι αν αποδέχεστε τα cookies - πολιτική απορρήτου