Πολυεργαλεία

Ferrino Knife 11 Functions
  • Νέο
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Ferrino Knife 11 Functions

78324ICU
22,50 €
Σουγιάς - πολυεργαλείο τσέπης με 11 λειτουργίες από τη Ferrino.
True Dual Cutter True Dual Cutter 2
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

True Dual Cutter

TRU-MTL-0002-G
24,95 €
Το DUAL CUTTER είναι ένα κομψό, 2 σε 1 εργαλείο κοπής το οποίο διαθέτει μια 7cm fine edge Tanto λεπίδα κι ένα 4cm ψαλίδι με ελατήριο και μικρο-οδόντωση. Το τριγωνικό σχήμα της λεπίδας παρέχει μεγάλη ισχύ στην ακμή για τρυπήματα και δημιουργεί δύο διακριτές κόψεις για μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Η μικρο-οδόντωση στο ψαλίδι επιτρέπει καλύτερο κράτημα, το...
Gerber Armbar Scout Gerber Armbar Scout 2
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Gerber Armbar Scout

GE-1064404
49,90 €
Τα πολυεργαλεία είναι ένα καθημερινό απαραίτητο εργαλείο που μπορεί επίσης να κάνει μεγάλη διαφορά όταν τα φέρετε στην ύπαιθρο. Το Gerber Armbar Scout διαθέτει μεγάλη χρησιμότητα σε ένα συμπαγές, πρακτικό και συμβατό με την περιπέτεια σχέδιο.
Gerber Armbar Drive Gerber Armbar Drive 2
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Gerber Armbar Drive

GE30-001588
39,90 €
Τώρα μπορείτε να πάρετε το πολυεργαλείο σας και εκτός φορτηγού ή αυτοκινήτου και να το έχετε στην τσέπη σας. Έχει έξυπνο σχεδιασμό, χωρά στην τσέπη όπως ένας σουγιάς και λειτουργεί σαν ένα πλήρες και ικανό πολυεργαλείο. Το Armbar διαθέτει εργαλεία για να χειρίζεται τις εργασίες που απλά δεν μπορεί να χειριστεί ένα μαχαίρι τσέπης: ανοιχτήρι μπουκαλιών,...
Πτυοσκάπανο - Πολυεργαλείο Επιβίωσης Πτυοσκάπανο - Πολυεργαλείο Επιβίωσης 2
  • -4,00 €
Σε Απόθεμα
Φτυάρια - Πτυοσκάπανα

Πτυοσκάπανο - Πολυεργαλείο Επιβίωσης

AAN270690
25,90 € 29,90 €
Πτυσσόμενο πολυλειτουργικό φτυάρι επιβίωσης με ενσωματωμένα εργαλεία: πριόνι, κατσαβίδι και θραύστη γυαλιού. Ένα πλήρες αξεσουάρ απαραίτητο για το κυνήγι, το camping, την πεζοπορία, την ορειβασία και κάθε είδους υπαίθρια δραστηριότητα και χόμπι που απαιτεί να έχετε μαζί σας σημαντικά, πρακτικά εργαλεία με εύκολη δυνατότητα μεταφοράς, σε δύσκολες συνθήκες.
Mini Pen Multi-Tool Mini Pen Multi-Tool 2
  • -2,00 €
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Mini Pen Multi-Tool

GEN766
12,90 € 14,90 €
Αυτό το στιλό - πολυεργαλείο είναι και πανίσχυρο και mini! Φτάνει πολύ πιο πέρα από ένα απλό ballpoint στιλό: λειτουργεί επίσης σαν ίσιο κατσαβίδι, σταυροκατσάβιδο, πενάκι για οθόνες αφής και χάρακας. Τέλειο για το γραφείο-σας-εν-κινήσει, ιδανικό για έξυπνο δώρο.
Leatherman Raptor Leatherman Raptor 2
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Leatherman Raptor Black

LM832167
119,00 €
Αναδιπλούμενο ιατρικό ψαλίδι διάσωσης από ανοξείδωτο ατσάλι με κλειδί για δεξαμενή οξυγόνου (U.S. Standard), κόφτη ιμάντα, κόφτη αλυσίδας και θραύστη κρυστάλλων. Περιλαμβάνεται θήκη.
Standard Issue Multi-Tool Pen Standard Issue Multi-Tool Pen 2
  • -2,00 €
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Standard Issue Multi-Tool Pen

GEN573
16,90 € 18,90 €
Όλα όσα χρειάζεστε στην παλάμη του χεριού σας - βολικό και λειτουργικό! Το στιλό - πολυεργαλείο Standard Issue multitool pen είναι σχεδιασμένο με την καθημερινότητά σας υπ' όψιν - για όταν θα χρειαστεί να βιδώσετε, να ισιώσετε ή να διορθώσετε κάτι.
Bicycle Multi-Tool Bicycle Multi-Tool 2
  • -2,00 €
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Bicycle Multi-Tool

GEN762
14,90 € 16,90 €
Απίθανο πολυεργαλείο σε σχήμα ποδηλάτου με 14 διαφορετικά εργαλεία σε ένα! Από ανοιχτήρι μέχρι hex bit driver, αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι για μεγάλη αντοχή. Χρησιμοποιήστε το στο επόμενο ποδηλατικό σας ταξίδι, ή κάντε ένα αξέχαστο δώρο σε κάθε λάτρη του ποδηλάτου.
Victorinox Multiclip
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Victorinox Multiclip

4.1858
13,00 €
Με αυτό το κλιπ ζώνης μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας με ασφάλεια ένα σουγιά και τα κλειδιά σας.
Gerber Stake Out Camp Tool Gerber Stake Out Camp Tool 2
Άμεσα διαθέσιμο
Πολυεργαλεία

Gerber Stake Out Camp Tool

GE30-001743
59,90 €
Κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό ωστόσο ένα πράγμα παραμένει το ίδιο, ο εξοπλισμός που κουβαλάς θα πρέπει να κερδίσει την αξία του. Το εργαλείο κατασκήνωσης Stake Out αντιμετωπίζει τις δραστηριότητες που προκύπτουν σε κάθε εξόρμηση: να φτιάξεις κατάλυμα, να προστατέψεις τον εαυτό σου και τον εξοπλισμό, να μαγειρέψεις και να ετοιμάσεις τα εφόδια. Το βάρος, η...
Victorinox Classic SD Dark Illusion Victorinox Classic SD Dark Illusion 2
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Victorinox Classic SD Dark Illusion

0.6223.3G
24,90 €
Για πάνω από έναν αιώνα, το Classic SD είναι ένα σύμβολο της κομψής λειτουργικότητας της Victorinox. Με τα ζωηρά και τολμηρά χρώματα της νέας σειράς Classic Colors μπορείτε να επιλέξετε τον ακριβή τόνο σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο, και αποτελεί την ευκολότερη δια βίου δέσμευση που κάνατε ποτέ.
Λάδι Πολυεργαλείων Victorinox Λάδι Πολυεργαλείων Victorinox 2
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Λάδι Πολυεργαλείων Victorinox

4.3302
6,90 €
Λάδι για τη συντήρηση των πολυεργαλείων σας. Μερικές σταγόνες αρκούν για να επαναφέρει το σουγιά σας στην αρχική του κατάσταση.
Victorinox Neck Strap Victorinox Neck Strap 2
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Victorinox Neck Strap

4.1789
4,90 €
Ιμάντας λαιμού για να μην χάνετε τα απαραίτητα - σχεδιασμένη για το Victorinox σουγιά ή πολυεργαλείο σας, αλλά συμβατή με οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.
Victorinox Swiss Champ XXL Victorinox Swiss Champ XXL 2
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Victorinox Swiss Champ XXL

1.6795.XXL
389,00 €
Υπερ-πρακτικός και μια κατηγορία μόνος του: ο Swiss Champ XXL, μια ολόκληρη εργαλειοθήκη σε συσκευασία τσέπης. Οπλισμένο με 73 λειτουργίες, αυτό το πολυεργαλείο μπορεί να χειριστεί τα πάντα, ενώ κάθε κομμάτι είναι επιμελώς συναρμολογημένο με το χέρι από έμπειρους τεχνίτες για να εξασφαλίζεται η βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Είναι ένα καθησυχαστικά συμπαγές...
Victorinox Ranger 174 W Grip
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Victorinox Ranger 174 W Grip

0.9728.WC
169,00 €
Ο σουγιάς / πολυεργαλείο Victorinox Ranger 174 W Grip Swiss Army Knife είναι σχεδιασμένος να αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση. Με 17 λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης μιας λεπτής πένσας και μιας λεπίδας με ασφάλεια, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εργασία και με τις αντιολισθητικές λαβές του θα έχετε πάντα τον έλεγχο.
Victorinox Evolution Grip S557
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Victorinox Evolution Grip S557

2.5223.SC
109,90 €
Το EvoGrip S557 έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στο περίγραμμα του ανθρώπινου χεριού, το οποίο δημιουργεί μια πιο σταθερή λαβή και κάνει κάθε μαχαίρι ασφαλέστερο και ακριβέστερο.
Victorinox Evolution Grip S101
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Victorinox Evolution Grip S101

2.3603.SC
45,00 €
Το EvoGrip S101 έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στο περίγραμμα του ανθρώπινου χεριού, το οποίο δημιουργεί μια πιο σταθερή λαβή και κάνει κάθε μαχαίρι ασφαλέστερο και ακριβέστερο.Διαθέτει ασφάλεια ανοίγματος.
Victorinox Skipper Pro Victorinox Skipper Pro 2
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Victorinox Skipper Pro

0.8503.2MW
95,00 €
Αν το πάθος σας είναι η θάλασσα, τότε σίγουρα θα χρειάζεστε ένα σύντροφο που να αντέχει τις κακουχίες! Με το εργαλείο ανοίγματος κόμπων με σφήνα τύπου marlin, κανένας κόμπος δε θα σταθεί εμπόδιο ενώ η δυνατή πολυ-χρηστική του πένσα θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στο ράψιμο πανιού!
Victorinox Ranger 58 Hunter Grip
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Victorinox Ranger 58 Hunter Grip

0.9683.MC
89,90 €
Όπως όλοι οι σουγιάδες/πολυεργαλεία της σειράς Ranger, το Ranger 58 Hunter Grip είναι σχεδιασμένο για επιδέξιους τεχνίτες και δοκιμασμένος από επαγγελματίες. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι, διαθέτει λεπίδα που κλειδώνει και χάρη στη δύο μερών λαβή του, έχει άριστη πρόσφυση με μοντέρνο look.
Victorinox Swiss Tool X Leather Pouch Victorinox Swiss Tool X Leather Pouch 2
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Victorinox Swiss Tool X Leather Pouch

3.0327.L
169,00 €
Tο SwissTool X της Victorinox με τις 23 λειτουργίες / εργαλεία του μεταφέρει τη λειτουργικότητα της εργαλειοθήκης σας στην τσέπη σας. Έρχεται με δερμάτινη θήκη για τη ζώνη.
Victorinox Swiss Tool Spirit X Victorinox Swiss Tool Spirit X 2
  • -5,00 €
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Victorinox Swiss Tool Spirit X

3.0224.L
159,00 € 164,00 €
Κομψό αλλά παντοδύναμο το πολυεργαλείο Swiss Toll Spirit X Plus της Victorinox είναι ελαφρύ, εργονομικό και πανέμορφο, και θα το τελευταίο θα το προσέξετε κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε. Κάτι το οποίο είναι καλό γιατί θα χρησιμοποιήσετε πολύ συχνά κάποια από τις 24 λειτουργίες του. 
Victorinox Swiss Tool Spirit MX Victorinox Swiss Tool Spirit MX 2
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Victorinox Swiss Tool Spirit MX

3.0224.MN
159,00 €
Για ένα master class στο multitasking, το Swiss Tool Spirit MX της Victorinox τα έχει όλα, κι ακόμα και περισσότερα. Άψογο σε λειτουργικότητα και στυλ, διαθέτει ένα εντυπωσιακό πλήθος 24 λειτουργιών οι οποίες είναι προσβάσιμες και κλειδώνουν από το εξωτερικό. Διαθέτει επίσης άνοιγμα με το ένα χέρι για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στην κύρια λεπίδα, και με...
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα σας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία του χρήστη. Πατήστε Αποδέχομαι αν αποδέχεστε τα cookies - πολιτική απορρήτου