Μειωμένη τιμή! Aquatone SUP FLAME 11’6” Επέκταση

Aquatone SUP FLAME 11’6”

Aquatone

TS-302

Νέο

Σανίδα φουσκωτή Stand Up Paddle, με διπλό θάλαμο και εξαιρετικό υδροδυναμικό σχήμα!

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 

Κουπί 3 μερών

Τρόμπα χειρός

Κορδόνι SUP COIL LEASH

Φηνάκι 9.0 FIN

Θήκη μεταφοράς

Περισσότερες πληροφορίες

Aυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

469,00 €

με ΦΠΑ

539,00 € με ΦΠΑ

-70,00 €

Με υδροδυναμικά χαρακτηριστικά και μήκος 350 εκατοστών το Flame έχει φτιαχτεί για να πλέει ακούραστα και γρήγορα  αλλά και να διατηρεί μία αξιοσημείωτη σταθερότητα χάρις στο ικανό του πλάτος (81 εκ.) και το πάχος του προφίλ του (15 εκ.).Χάρις στον εξαιρετικά πυκνό πυρήνα του από κορυφαίο Drop Stich υλικό και τα επάλληλα fused στρώματα υλικού που συνθέτουν την κατασκευή του είναι ελαφρύ αλλά και εξαιρετικά άκαμπτο ώστε να αντεπεξέρχεται καλά και σε ελαφρύ κυματισμό. Εξαιρετικά ισορροπημένο και με πολλές δυνατότητες το Fusion 11.6 δικαία μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα do-it- all Touring Sup.

Double Layer Fusion Technology

Η διπλή επίστρωση Fusion που επιτυγχάνεται με μηχανοποιημένο Lamination πάνω στον Drop Stich πυρήνα αποτελεί την τελευταία λέξη στην σύγχρονη παραγωγική διαδικασία των iSUP. Bελτιώνει κατά 30% την ακαμψία  και μειώνει το βάρος κατά 25% σε σχέση την απλή διπλή επίστρωση, δημιουργώντας ένα υπερ-ελαφρύ, συμπαγές και γρήγορο iSUP.

Υψηλής ποιότητας Drop Stitch υλικό

Το Lite Drop Stitch material που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της σειράς Flame, προσφέρει μία υπερ-ελαφριά και ανθεκτική σανίδα, εξαιρετικά σταθερή στο νερό

Υψηλής ποιότητας βαλβίδα ασφαλείας για την απόλυτη σφράγιση του iSup!Το τοξοειδές Kick Pad που βρίσκετε στην ουρά του Flame λειτουργεί σαν σημείο pivot αυξάνοντας την ευελιξία και την ικανότητα του σε στροφές.

  • LENGTH: 11’6” / 366CM
  • THICKNESS: 6″ / 15CM
  • MAX.RIDER: 1
  • WEIGHT: 10KG / 22LBS
  • WIDTH: 32″ / 81CM
  • VOLUME: 306L
  • MAX.PRESSURE: 15PSI
  • MAX. PAYLOAD: 150KG / 330LBS

ΚατασκευαστήςAquatone

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Aquatone SUP FLAME 11’6”

Aquatone SUP FLAME 11’6”

Your Journey Starts Here

Κοντά 7 δεκαετίες τώρα το κατάστημα μας είναι ο πρώτος προορισμός για κάθε ταξιδιώτη, ορειβάτη, εξερευνητή, φυσιολάτρη προκειμένου να εξοπλιστεί σωστά για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί στην επόμενη του περιπέτεια, στον επόμενο ταξίδι.