Μάσκες Ski - Snowboard

Υπάρχουν 3 προϊόντα.
Εμφάνιση 1 - 3 από 3 προϊόντα
 • Dare 2b Liberta II Ski Goggles
  DUE417

  Η μάσκα για σκι Liberta II της Dare 2b είναι κατασκευασμένη με διπλό καμπυλωτό τζάμι πορτοκαλί απόχρωσης και αντιθαμβωτικό φινίρισμα για μέγιστη ορατότητα στις πλαγιές. Διαθέτει αντηλιακή προστασία UVA/UVB, αεραγωγούς για απαγωγή της υγρασίας καθώς και full-strech ρυθμιζόμενο ιμάντα συμβατό με κράνη.

  49,90 €
 • Dare 2b Velose II Ski Goggles
  DUE417

  Η μάσκα για σκι Velose II της Dare 2b είναι κατασκευασμένη με διπλό καμπυλωτό τζάμι πορτοκαλί απόχρωσης και αντιθαμβωτικό φινίρισμα για μέγιστη ορατότητα στις πλαγιές. Διαθέτει αντηλιακή προστασία UVA/UVB, καθώς και full-strech ρυθμιζόμενο ιμάντα συμβατό με κράνη.

  39,00 €
 • Dare 2b Verto Ski Goggles
  DUE414

  Η μάσκα για σκι Verto της Dare 2b είναι κατασκευασμένη με διπλό καμπυλωτό τζάμι και αντιθαμβωτικό φινίρισμα για μέγιστη ορατότητα στις πλαγιές. Διαθέτει αεραγωγούς για εξαερισμό, αντηλιακή προστασία UVA/UVB, καθώς και full-strech ρυθμιζόμενο ιμάντα συμβατό με κράνη. Περιλαμβάνονται μαγνητικοί εναλλασσόμενοι φακοί κατηγορίας 2 & 3, για να προσαρμόζεται...

  79,90 €

Your Journey Starts Here

Κοντά 7 δεκαετίες τώρα το κατάστημα μας είναι ο πρώτος προορισμός για κάθε ταξιδιώτη, ορειβάτη, εξερευνητή, φυσιολάτρη προκειμένου να εξοπλιστεί σωστά για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί στην επόμενη του περιπέτεια, στον επόμενο ταξίδι.