Μειωμένη τιμή! Ακίνδυνο Απωθητικό Φιδιών Επέκταση

Herpetex anti-snake

55402

Νέο

Απωθητικό φιδιών,απολύτως ακίνδυνο για όλη την οικογένεια, και για τα κατοικίδια, για τον κήπο , το εξοχικό, την κατασκήνωση τους ανοιξιάτικους, θερινούς και φθινοπωρινούς μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες

15,90 €

με ΦΠΑ

18,90 € με ΦΠΑ

-3,00 €

Όταν ανοιχθεί, η δράση του διαρκεί για 3 μήνες. Το προϊόν παραμένει σταθερό για 2 χρόνια εφόσον δεν ανοιχθεί.

Περιέχει φυσικές ουσίες οι οποίες δεν είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο και τα ζώα.

Καλύπτει επιφάνεια 40-60 τ.μ.

Οδηγίες χρήσεως

  • Με την ειδική βίδα τρυπήστε το καπάκι στο κέντρο βιδώνοντας μέχρι τέρμα.
  • Ξεβιδώνουμε και τοποθετούμε στη μικρή τρύπα που έχει δημιουργηθεί το ρύγχος της βαλβίδας με πίεση μέχρι να ακουστεί ένα "τακ" η βαλβίδα τοποθετήθηκε καλά.
  • Ξεβιδώνουμε και γυρίζουμε το κόκκινο καπάκι της βαλβίδας προς τα αριστερά.
  • Τοποθετούμε το κουτί όρθιο στο έδαφος σταθερά, σε πιθανά μέρη όπου υπάρχουν φίδια( περάσματα φιδιών και πιθανές φωλιές).
  • Τα σημεία αυτά πρέπει να μην είναι προσιτά σε ανθρώπους και ιδιαίτερα σε παιδιά, σε κατοικίδια ή παραγωγικά και άγρια ζώα.

Παρατηρήσεις:

Η χρήση του προϊόντος είναι μόνο για εξωτερικούς χώρους.

Η ακτίνα δράσης του κουτιού ξεπερνά τα 40-60 m² .Τοποθετούμε περισσότερα κουτιά αν ο χώρος που επιθυμούμε να προστατέψουμε είναι μεγαλύτερος.

Το προϊόν παραμένει σταθερό για 2 χρόνια από την ημερομηνία παρασκευής εφόσον δεν ανοιχτεί και αποθηκευτεί σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Όταν ανοιχτεί η δράση του διαρκεί για 3 μήνες. Η αποτελεσματικότητά του μειώνεται αισθητά με τις υψηλές θερμοκρασίες(μεγαλύτερη των 35 οC) και κυρίως με τους συνεχείς ανέμους. Στην περίπτωση αυτή καλό θα είναι να ανανεώνουμε το προϊόν.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Herpetex anti-snake

Herpetex anti-snake

Your Journey Starts Here

Κοντά 7 δεκαετίες τώρα το κατάστημα μας είναι ο πρώτος προορισμός για κάθε ταξιδιώτη, ορειβάτη, εξερευνητή, φυσιολάτρη προκειμένου να εξοπλιστεί σωστά για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί στην επόμενη του περιπέτεια, στον επόμενο ταξίδι.