Πεζοπορικός Χάρτης Σαντορίνη Επέκταση

Πεζοπορικός Χάρτης Σαντορίνη

Anavasi

AN10.24

Νέο

Αδιάβροχος πεζοπορικός χάρτης Σαντορίνη, που δε σχίζεται. Κλίμακα 1:26000.

Περισσότερες πληροφορίες

7,80 €

με ΦΠΑ

Η εικόνα της Καλντέρας με τις σκουρόχρωμες στρώσεις της καμένης πέτρας και τα χρωματιστά σπιτάκια στο φρύδι του γκρεμού είναι από αυτές που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Παρόμοια γοητεία ασκεί και το μακρόσυρτο ηλιοβασίλεμα από το χείλος του γκρεμού προς τη θάλασα με τα απομεινάρια της προϊστορικής Στρογγύλης, τη Θηρασιά, τη Νέα και Παλαιά Καμένη. Πολλοί από τους επισκέπτες μπορεί να αρκούνται στην οπτική απόλαυση, υπάρχουν όμως και άλλοι, πιο ανήσυχοι που θέλουν να γνωρίσουν και τα ενδότερα του τόπου αυτού. Σε αυτούς τους πιό “ψαγμένους” απευθύνεται ο νεος χάρτης της Ανάβασης και προτείνει πεζοπορικές διαδρομές σε κάθε γωνιά, παραλία, κορφή και ύψωμα της Σαντορίνης και της Θηρασιάς για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τοπία με ορατά ακόμα τα σημάδια του παραδοσιακού αγροτικού πολιτισμού, μπαξέδες με ξερολιθιές, αλώνια, καλύβια, ξωκλήσια, χωριά της ενδοχώρας με καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό πυρήνα (τα λεγόμενα Καστέλλια), διαδρομές υπέροχης θέας, ακόμα και έρημες παραλίες στην καρδιά του καλοκαιριού.

Ο νέος χάρτης αποτυπώνει με ευκρίνεια και λεπτομέρεια τις πλούσιες πληροφορίες του. Στην πίσω όψη του χάρτη, υπάρχει συνοπτική περιγραφή των 24 προτεινόμενων πεζοπορικών διαδρομών και παρουσίαση με μικρά κείμενα και εικόνες των δύο νησιών, Σαντορίνη και Θηρασιά.

ΚατασκευαστήςΑνάβαση

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Πεζοπορικός Χάρτης Σαντορίνη

Πεζοπορικός Χάρτης Σαντορίνη

Your Journey Starts Here

Κοντά 7 δεκαετίες τώρα το κατάστημα μας είναι ο πρώτος προορισμός για κάθε ταξιδιώτη, ορειβάτη, εξερευνητή, φυσιολάτρη προκειμένου να εξοπλιστεί σωστά για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί στην επόμενη του περιπέτεια, στον επόμενο ταξίδι.