Λίστα με τα προϊόντα από τον κατασκευαστή  Aztron

Εμφάνιση 1 - 3 από 3 προϊόντα
 • SUP Aztron Titan
  AS-103

  Η best-selling all-around σειρά της Aztron! Το Titan έχει ένα κλασσικό και δημοφιλές σχήμα σανίδας, καθώς και το διπλό θάλαμο - σήμα κατατεθέν της εταιρίας, Double Chamber, εξασφαλίζοντας άνετη και ασφαλή πλεύση για όλα τα επίπεδα κωπηλατών.

  479,00 €
 • SUP Aztron Neo Nova
  AS-009

  Το ταξίδι με SUP γίνεται πλέον ευκολότερα από ποτέ! Το Neo Nova της Aztron είναι σχεδιασμένο με το επαναστατικό smart-folding concept για εύκολο μάζεμα, καθώς και με το διπλό θάλαμο - σήμα κατατεθέν της εταιρίας, Double Chamber. Κατά συνέπεια είναι απίστευτα εύκολο στη μεταφορά, ενώ διατηρεί τις πολύ καλές επιδόσεις για τις οποίες φημίζεται η Aztron.

  319,00 €
 • SUP Aztron Mercury
  AS-102

  Η best-selling all-around σειρά της Aztron! Το Mercury έχει ένα κλασσικό και δημοφιλές σχήμα σανίδας, καθώς και το διπλό θάλαμο - σήμα κατατεθέν της εταιρίας, Double Chamber, εξασφαλίζοντας άνετη και ασφαλή πλεύση για όλα τα επίπεδα κωπηλατών.

  439,00 €

Your Journey Starts Here

Κοντά 7 δεκαετίες τώρα το κατάστημα μας είναι ο πρώτος προορισμός για κάθε ταξιδιώτη, ορειβάτη, εξερευνητή, φυσιολάτρη προκειμένου να εξοπλιστεί σωστά για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί στην επόμενη του περιπέτεια, στον επόμενο ταξίδι.