Χάρτες

Geopsis Πεζοπορικός Χάρτης Άγραφα Geopsis Πεζοπορικός Χάρτης Άγραφα 2
Σε Απόθεμα
Ο χάρτης δύο όψεων παρουσιάζει τα ΕΥΡΥΤΕΡΑ Άγραφα για πρώτη φορά. Σε κλίμακα 1:50.000 και δύο όψεις, καλύπτει: Βόρεια Άγραφα, Ανατολικά Άγραφα, Δυτικά Άγραφα, Αργιθέα, Βουλγάρα, Λίμνη Πλαστήρα, Λίμνη Κρεμαστών, Λίμνη Στεφανιάδα, περιοχή Αχελώου, Αγραφιώτης, Μέγδοβας, Ρεντίνα, Φουρνά, Αμάραντος κ.α.
Πεζοπορικός Χάρτης Άγιον Όρος Πεζοπορικός Χάρτης Άγιον Όρος 2
Σε Απόθεμα
Ο πρώτος χάρτης υψηλής ακρίβειας για το Άγιον Όρος: φτιαγμένος με τεχνολογία GPS και με σαρωτική επιτόπια χαρτογραφική εργασία, ο χάρτης Αγίου Όρους της TERRAIN προσφέρει στον προσκυνητή-επισκέπτη όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, απόλυτη ακρίβεια, και μοναδική ευκρίνεια. 
Πεζοπορικός Χάρτης Πήλιο Πεζοπορικός Χάρτης Πήλιο 2
Σε Απόθεμα
9,50 €
Ο πεζοπορικός χάρτης Πήλιο σε κλίμακα 1:45 000 καλύπτει το σύνολο της ορεινής χερσονήσου αλλά και το Μαυροβούνι, φυσική συνέχεια του Πηλίου στα βόρεια και σας προτείνει 20 μικρές και μεγαλύτερες πεζοπορίες ανάμεσα σε δεκάδες άλλες που αποτυπώνονται στο χάρτη. Προικισμένος τόπος, το Πήλιο τα έχει όλα σε αφθονία, δάση, νερά, καρποφόρα δέντρα, υπέροχα...
Easy Camp Map Holder Easy Camp Map Holder 2
Σε Απόθεμα
Χάρτες

Easy Camp Map Holder

EC680027
5,50 €
Πρακτική θήκη χαρτών και εγγράφων της Easy Camp με εύκολο άνοιγμα με σκρατς.
Στρατιωτικός Προτράκτορας
Σε Απόθεμα
29,90 €
Υψηλής ποιότητας και ακρίβειας μοιρογνωμόνιο ανάγνωσης χάρτη που χρησιμοποιείται από στρατιωτικό προσωπικό για το σχεδιασμό συντεταγμένων 6 & 8 ψηφίων και διευθύνσεων/διοπτεύσεων. Πολύ χρήσιμο εργαλείο για ανάγνωση χαρτών και υπαίθριες αναζητήσεις.
Geopsis  Ροδόπη Geopsis  Ροδόπη 2
Σε Απόθεμα
Χάρτες

Geopsis Ροδόπη

GEO132
10,00 €
Ο νέος χάρτης Οροσειράς Ροδόπης ενοποιεί τις δύο προηγούμενες εκδόσεις της Geopsis 132-"Κεντρική Ροδόπη" και 133-"Δυτική Ροδόπη" και πλέον καλύπτει: Δάσος Συμήδας, δάσος Ελατιάς, δάσος Φρακτού / Παρανεστίου, δάσος Λεπίδα - Στάμνας, δασικό σύμπλεγμα Χαϊντούς - Ερύμανθου - Κούλας, περιοχή Πομακοχωρίων Ξάνθης, Θρακικά Μετέωρα. 
Πεζοπορικός Χάρτης Κάλυμνος Πεζοπορικός Χάρτης Κάλυμνος 2
Σε Απόθεμα
Η Κάλυμνος είναι γνωστή σαν αναρριχητικός προορισμός αλλά έχει και ένα πλούσιο δίκτυο μονοπατιών. Ο πεζοπορικός χάρτης Κάλυμνος σε κλίμακα 1:25 000, με το πλήρες τοπογραφικό του υπόβαθρο, δίνει πολλές προτάσεις διαδρομών. Καθώς και τις προσβάσεις στα αναρριχητικά πεδία και τις διαδρομές για τα οποία η Κάλυμνος έχει γίνει γνωστή. 
Πεζοπορικός Χάρτης Ικαρία Πεζοπορικός Χάρτης Ικαρία 2
Σε Απόθεμα
7,50 €
Ο νέος χάρτης της Ανάβασης για την Ικαρία σε κλίμακα 1: 35.000 αποτυπώνει δεκάδες μονοπάτια, όλο το οδικό δίκτυο και τις παραλίες του νησιού, το οποίο είναι επίσης γνωστό για τα πανηγύρια του αλλά και για τη μακροζωία των κατοίκων του.
Πεζοπορικός Χάρτης Λήμνος Πεζοπορικός Χάρτης Λήμνος 2
Σε Απόθεμα
7,50 €
Ένας νέος λεπτομερέστατος πεζοπορικός χάρτης για τη Λήμνο σε κλίμακα 1:60 000 από τις εκδόσεις Ανάβαση με πληροφορίες για τα μνημεία και τις παραλίες της.
Πεζοπορικός Χάρτης Παρνασσός Πεζοπορικός Χάρτης Παρνασσός 2
Σε Απόθεμα
Ο νέος χάρτης του Παρνασσού σε κλίμακα 1:35 000 αναδεικνύει την αλπική πλευρά του βουνού στην περιοχή του Ζεμενού ως Τιθορέα, με καινούργια σηματοδοτημένα μονοπάτια.
Πεζοπορικός Χάρτης Άθως
Σε Απόθεμα
9,90 €
Ο πεζοπορικός χάρτης του Άθου στην αναλυτικότερη διαθέσιμη κλίμακα, 1:30 000, έκδοση 2019.
SealLine Map Case Small SealLine Map Case Small 2
Σε Απόθεμα
Χάρτες

SealLine Map Case Small

SL11583
24,00 €
Για οποιαδήποτε περιπέτεια στην οποία τα στοιχεία της φύσης μπορεί να είναι θέμα, η αδιάβροχη θήκη χαρτών Map Case της SealLine είναι ο ιδανικός και ελαφρύτερος τρόπος για να προστατέψετε χάρτες και άλλα έγγραφα (ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε) από βροχή και πιτσιλιές. Το κλείσιμο τύπου φερμουάρ είναι εύκολο στο άνοιγμα για να εισάγετε ή να αφαιρέσετε...
Πεζοπορικός Χάρτης Σέιχ Σου
Σε Απόθεμα
Πεζοπορικός χάρτης του Σέιχ Σου σε κλίμακα 1:12000 τυπωμένος σε polyart, αδιάβροχος και δεν σκίζεται. 
Πεζοπορικός Χάρτης Νάξος Πεζοπορικός Χάρτης Νάξος 2
Σε Απόθεμα
7,60 €
Πεζοπορικός χάρτης της Νάξου σε κλίμακα 1:40000 τυπωμένος σε polyart, αδιάβροχος και δεν σκίζεται. 
Περιηγητικός Χάρτης Χαλκιδική Περιηγητικός Χάρτης Χαλκιδική 2
Σε Απόθεμα
Περιηγητικός χάρτης της Χαλκιδικής σε κλίμακα 1:125000 τυπωμένος σε polyart, αδιάβροχος και δεν σκίζεται. 
Πεζοπορικός Χάρτης Άγραφα Πεζοπορικός Χάρτης Άγραφα 2
Σε Απόθεμα
9,50 €
Πεζοπορικός χάρτης για τα Άγραφα σε κλίμακα 1:50000.τυπωμένος σε polyart, ανακυκλωμένο πλαστικό χαρτί, αδιάβροχο και που δεν σκίζεται.
Πεζοπορικός Χάρτης Αλόννησος
Σε Απόθεμα
Αδιάβροχος πεζοπορικός χάρτης Αλόννησος - Πάρκο Β. Σποράδων, που δε σχίζεται. Κλίμακα 1:30000.
Geopsis  Παγγαίο Geopsis  Παγγαίο 2
Σε Απόθεμα
Χάρτες

Geopsis Παγγαίο

GEO121
9,00 €
Αδιάβροχος πεζοπορικός χάρτης Παγγαίο, που δε σχίζεται.
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα σας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία του χρήστη. Πατήστε Αποδέχομαι αν αποδέχεστε τα cookies - πολιτική απορρήτου