Πλοήγηση & Καιρός

Geopsis Πεζοπορικός Χάρτης Άγραφα Geopsis Πεζοπορικός Χάρτης Άγραφα 2
Σε Απόθεμα
Ο χάρτης δύο όψεων παρουσιάζει τα ΕΥΡΥΤΕΡΑ Άγραφα για πρώτη φορά. Σε κλίμακα 1:50.000 και δύο όψεις, καλύπτει: Βόρεια Άγραφα, Ανατολικά Άγραφα, Δυτικά Άγραφα, Αργιθέα, Βουλγάρα, Λίμνη Πλαστήρα, Λίμνη Κρεμαστών, Λίμνη Στεφανιάδα, περιοχή Αχελώου, Αγραφιώτης, Μέγδοβας, Ρεντίνα, Φουρνά, Αμάραντος κ.α.
Πεζοπορικός Χάρτης Άγιον Όρος Πεζοπορικός Χάρτης Άγιον Όρος 2
Σε Απόθεμα
Ο πρώτος χάρτης υψηλής ακρίβειας για το Άγιον Όρος: φτιαγμένος με τεχνολογία GPS και με σαρωτική επιτόπια χαρτογραφική εργασία, ο χάρτης Αγίου Όρους της TERRAIN προσφέρει στον προσκυνητή-επισκέπτη όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, απόλυτη ακρίβεια, και μοναδική ευκρίνεια. 
Πεζοπορικός Χάρτης Πήλιο Πεζοπορικός Χάρτης Πήλιο 2
Σε Απόθεμα
9,50 €
Ο πεζοπορικός χάρτης Πήλιο σε κλίμακα 1:45 000 καλύπτει το σύνολο της ορεινής χερσονήσου αλλά και το Μαυροβούνι, φυσική συνέχεια του Πηλίου στα βόρεια και σας προτείνει 20 μικρές και μεγαλύτερες πεζοπορίες ανάμεσα σε δεκάδες άλλες που αποτυπώνονται στο χάρτη. Προικισμένος τόπος, το Πήλιο τα έχει όλα σε αφθονία, δάση, νερά, καρποφόρα δέντρα, υπέροχα...
Easy Camp Map Holder Easy Camp Map Holder 2
Σε Απόθεμα
Χάρτες

Easy Camp Map Holder

EC680027
5,50 €
Πρακτική θήκη χαρτών και εγγράφων της Easy Camp με εύκολο άνοιγμα με σκρατς.
Geopsis  Ροδόπη Geopsis  Ροδόπη 2
Σε Απόθεμα
Χάρτες

Geopsis Ροδόπη

GEO132
10,00 €
Ο νέος χάρτης Οροσειράς Ροδόπης ενοποιεί τις δύο προηγούμενες εκδόσεις της Geopsis 132-"Κεντρική Ροδόπη" και 133-"Δυτική Ροδόπη" και πλέον καλύπτει: Δάσος Συμήδας, δάσος Ελατιάς, δάσος Φρακτού / Παρανεστίου, δάσος Λεπίδα - Στάμνας, δασικό σύμπλεγμα Χαϊντούς - Ερύμανθου - Κούλας, περιοχή Πομακοχωρίων Ξάνθης, Θρακικά Μετέωρα. 
Πεζοπορικός Χάρτης Κάλυμνος Πεζοπορικός Χάρτης Κάλυμνος 2
Σε Απόθεμα
Η Κάλυμνος είναι γνωστή σαν αναρριχητικός προορισμός αλλά έχει και ένα πλούσιο δίκτυο μονοπατιών. Ο πεζοπορικός χάρτης Κάλυμνος σε κλίμακα 1:25 000, με το πλήρες τοπογραφικό του υπόβαθρο, δίνει πολλές προτάσεις διαδρομών. Καθώς και τις προσβάσεις στα αναρριχητικά πεδία και τις διαδρομές για τα οποία η Κάλυμνος έχει γίνει γνωστή. 
Πεζοπορικός Χάρτης Ικαρία Πεζοπορικός Χάρτης Ικαρία 2
Σε Απόθεμα
7,50 €
Ο νέος χάρτης της Ανάβασης για την Ικαρία σε κλίμακα 1: 35.000 αποτυπώνει δεκάδες μονοπάτια, όλο το οδικό δίκτυο και τις παραλίες του νησιού, το οποίο είναι επίσης γνωστό για τα πανηγύρια του αλλά και για τη μακροζωία των κατοίκων του.
Desk Classic Compass Desk Classic Compass 2
Σε Απόθεμα
Πυξίδες & GPS

Desk Classic Compass

RE562191
44,90 €
Κομψή ναυτική πυξίδα από ορείχαλκο με καρδανική ανάρτηση και διαβάθμιση 360° σε όμορφο ξύλινο κουτί. Χειροποίητη και συμπαγής, κάθε κομμάτι είναι μοναδικό οπότε είναι μια ιδανική επιλογή δώρου για τους λάτρεις της ναυσιπλοΐας και του ταξιδιού.
Πεζοπορικός Χάρτης Λήμνος Πεζοπορικός Χάρτης Λήμνος 2
Σε Απόθεμα
7,50 €
Ένας νέος λεπτομερέστατος πεζοπορικός χάρτης για τη Λήμνο σε κλίμακα 1:60 000 από τις εκδόσεις Ανάβαση με πληροφορίες για τα μνημεία και τις παραλίες της.
Sundial Classic Compass Sundial Classic Compass 2
Σε Απόθεμα
Πυξίδες & GPS

Sundial Classic Compass

RE562188
49,90 €
Πανέμορφη χειροποίητη πυξίδα από μασίφ ορείχαλκο με ηλιακό ρολόι για να μετράτε και την ώρα εκτός από τον προσανατολισμό. Διαθέτει πτυσσόμενο ηλιακό ρολόι, γωνία κλίσης, γνώμονα, τρία ρυθμιζόμενα στηρίγματα για ευθυγράμμιση του ρολογιού και ασφάλεια μεταφοράς για τη βελόνα της πυξίδας, ενώ έρχεται σε ένα όμορφο ξύλινο κουτί.
Πεζοπορικός Χάρτης Παρνασσός Πεζοπορικός Χάρτης Παρνασσός 2
Σε Απόθεμα
Ο νέος χάρτης του Παρνασσού σε κλίμακα 1:35 000 αναδεικνύει την αλπική πλευρά του βουνού στην περιοχή του Ζεμενού ως Τιθορέα, με καινούργια σηματοδοτημένα μονοπάτια.
Army Metal Compass
  • -5,00 €
Σε Απόθεμα
Πυξίδες & GPS

Army Metal Compass

MT15789000
24,90 € 29,90 €
Στρατιωτική μεταλλική πυξίδα με θήκη.
Πεζοπορικός Χάρτης Άθως
Σε Απόθεμα
9,90 €
Ο πεζοπορικός χάρτης του Άθου στην αναλυτικότερη διαθέσιμη κλίμακα, 1:30 000, έκδοση 2019.
Στρατιωτικός Προτράκτορας
Σε Απόθεμα
29,90 €
Υψηλής ποιότητας και ακρίβειας μοιρογνωμόνιο ανάγνωσης χάρτη που χρησιμοποιείται από στρατιωτικό προσωπικό για το σχεδιασμό συντεταγμένων 6 & 8 ψηφίων και διευθύνσεων/διοπτεύσεων. Πολύ χρήσιμο εργαλείο για ανάγνωση χαρτών και υπαίθριες αναζητήσεις.
Ηλεκτρονική Πυξίδα Wayfinder Outback Ηλεκτρονική Πυξίδα Wayfinder Outback 2
  • -56,00 €
Σε Απόθεμα
200,00 € 256,00 €
Ψηφιακή πυξίδα με τεχνολογία σχεδιασμένη για το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ, η Outback διαθέτει πλήθος και ευκολία χρήσεων η οποία την καθιστά ιδανική τόσο για αρχάριους όσο για πεπειραμένους κυνηγούς ή ψαράδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό κλίση, δίνει μεγάλη ακρίβεια, ανιχνεύει μαγνητικές παρεμβολές από το σακίδιό σας ή κοντινά καλώδια ρεύματος και...
Konus Διόπτρα Red Dot Sight-Pro TR Konus Διόπτρα Red Dot Sight-Pro TR 2
Σε Απόθεμα
Κυάλια - Τηλεσκόπια

Konus Διόπτρα Red Dot Sight-Pro TR

K7375
190,00 €
H Sight-Pro TR είναι μια από τις πιο επαγγελματικές και τεχνολογικά εξελιγμένες σκοπευτικές διόπτρες της κατηγορίας της. Αντί για την παραδοσιακή ερυθρά κουκκίδα, διαθέτει 4 εναλλάξιμα σταυρονήματα σε κόκκινο και πράσινο με 5 διαφορετικές εντάσεις. Έρχεται με dual mount συμβατό με rail 7/8" ή 3/8".
SealLine Map Case Small SealLine Map Case Small 2
Σε Απόθεμα
Χάρτες

SealLine Map Case Small

SL11583
24,00 €
Για οποιαδήποτε περιπέτεια στην οποία τα στοιχεία της φύσης μπορεί να είναι θέμα, η αδιάβροχη θήκη χαρτών Map Case της SealLine είναι ο ιδανικός και ελαφρύτερος τρόπος για να προστατέψετε χάρτες και άλλα έγγραφα (ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε) από βροχή και πιτσιλιές. Το κλείσιμο τύπου φερμουάρ είναι εύκολο στο άνοιγμα για να εισάγετε ή να αφαιρέσετε...
Everest Βαρόμετρο Θερμόμετρο
Σε Απόθεμα
Μετεωρολογικοί Σταθμοί

Everest Βαρόμετρο Θερμόμετρο

9024Κ
49,00 €
Βαρόμετρο και θερμόμετρο γερμανικής προέλευσης σε μασίφ ξύλου με υψηλής πιστότητας μετρήσεις για έλεγχο της τάσης μεταβολής του καιρού και της θερμοκρασίας του χώρου σας.
Πεζοπορικός Χάρτης Σέιχ Σου
Σε Απόθεμα
Πεζοπορικός χάρτης του Σέιχ Σου σε κλίμακα 1:12000 τυπωμένος σε polyart, αδιάβροχος και δεν σκίζεται. 
Galileo Binoculars 20x40
  • -5,00 €
Σε Απόθεμα
Κυάλια - Τηλεσκόπια

Galileo Binoculars 20x40

AAN141028
28,90 € 33,90 €
Κιάλια 20*40, υψηλής ποιότητας, με συμπαγή σχεδιασμό, ιδανικά για επαγγελματίες, χομπίστες και λάτρεις της φύσης. Με εξαιρετικά φωτεινό, καθαρό φακό για να βλέπετε κάθε λεπτομέρεια. Τα προσοφθάλμια είναι κατασκευασμένα από διαφανές γυαλί, με υψηλή αντίθεση και φακούς επικαλυμμένους με anti-glare. Ελαστικό περίβλημα αντοχής και προστατευτικά καπάκια φακών,...
Πεζοπορικός Χάρτης Νάξος Πεζοπορικός Χάρτης Νάξος 2
Σε Απόθεμα
7,60 €
Πεζοπορικός χάρτης της Νάξου σε κλίμακα 1:40000 τυπωμένος σε polyart, αδιάβροχος και δεν σκίζεται. 
Digital Anemometer Digital Anemometer 2
Σε Απόθεμα
Μετεωρολογικοί Σταθμοί

Digital Anemometer

55418
29,00 €
Ψηφιακό ανεμόμετρο για οικιακή και υπαίθρια χρήση. Ιδανικό εργαλείο για windsurfing, ιστιοπλοΐα, πέταγμα αετού και ορειβασία.
Foldable Binoculars 30x60
  • -3,00 €
Σε Απόθεμα
Κυάλια - Τηλεσκόπια

Foldable Binoculars 30x60

AAN112678
12,90 € 15,90 €
Κιάλια 30*60, υψηλής ποιότητας, με συμπαγή σχεδιασμό, ιδανικά για επαγγελματίες, χομπίστες και λάτρεις της φύσης. Σε μίνι πρακτικό μέγεθος, για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Με εξαιρετικά φωτεινό, καθαρό φακό για να βλέπετε κάθε λεπτομέρεια. Τα προσοφθάλμια είναι κατασκευασμένα από διαφανές γυαλί, με υψηλή αντίθεση και φακούς επικαλυμμένους με...
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα σας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία του χρήστη. Πατήστε Αποδέχομαι αν αποδέχεστε τα cookies - πολιτική απορρήτου