Σουγιάδες

Victorinox Hunter Pro Victorinox Hunter Pro 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Victorinox Hunter Pro

0.9411.M3
109,00 €
Ένα κυνηγητικό μαχαίρι στα μέτρα σας Το κυνηγητικό αυτό μαχαίρι αναπτύχθηκε από το μηδέν από την σχεδιαστική ομάδα της Victorinox ως ένα ειδικό μαχαίρι για τους κυνηγούς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καθώς οι κυνηγοί σε ορισμένες χώρες χρειάζονται μια προσαρμοσμένη λάμα/μαχαίρι χωρίς απαραίτητα να χρειάζονται πρόσθετα εργαλεία έτσι έρχεται μια μεγάλη λεπίδα...
Gerber Ultralight LST
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Gerber Ultralight LST

GE22-06050N
39,90 €
Σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Pete Gerber, αυτό το μικρό μαχαίρι έχει μεγάλη ιστορία. Με λαβή συνολικά συνθετική, έχει θέσει νέα κριτήρια κατασκευαστικής φινέτσας. Επίσης προσφέρει λάμα από ατσάλι 420HC και κατασκευή στις ΗΠΑ, δεν πρέπει να χάσετε αυτό τον κλασικό σουγιά.
Opinel No 2 Inox Keychain
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 2 Inox Keychain

002273
8,90 €
Σουγιάς με λαβή από ξύλο οξιάς και ανοξείδωτη λάμα. Χωρίς δαχτυλίδι ασφαλείας με πρακτική αλυσίδα μπρελόκ για τα κλειδιά σας. Κατασκευασμένος από την Opinel, γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στους σουγιάδες.
Opinel No 8 Inox Baroudeur Burgundy
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 8 Inox Baroudeur Burgundy

OP002213
15,00 €
Σουγιάς της συλλογής Baroudeur No 8 με λαβή από ξύλο οξιάς και ανοξείδωτη λάμα. Με τρύπα στη λαβή και δερμάτινο κορδόνι.
Opinel No 8 Inox Σκαλιστός Animalia America Elk
Σε Απόθεμα
18,90 €
Σουγιάς με δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας, λαβή από ξύλο βελανιδιάς και ανοξείδωτη λάμα. Κατασκευασμένος από την Opinel, γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στους σουγιάδες. Σκαλιστός με τοπία από την Αμερικανική φύση, ο συγκεκριμένος έχει παράσταση με την άλκη.
Opinel No 8 Inox Σκαλιστός Animalia America Bear
Σε Απόθεμα
18,90 €
Σουγιάς με δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας, λαβή από ξύλο βελανιδιάς και ανοξείδωτη λάμα. Κατασκευασμένος από την Opinel, γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στους σουγιάδες. Σκαλιστός με τοπία από την Αμερικανική φύση, ο συγκεκριμένος έχει παράσταση με την αρκούδα.
Opinel Slim Line No 10 Olive Wood + Sheath Opinel Slim Line No 10 Olive Wood + Sheath 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel Slim Line No 10 Olive Wood + Sheath

OP001090
44,50 €
Πολυτελής έκδοση με δερμάτινη θήκη σε ξύλινη κασετίνα του κλασσικού σουγιά No. 10 της Opinel. Με λαβή από ξύλο ελιάς, η τέλεια πρόταση για δώρο.
Opinel No 8 Nature Edition Perrine Honore Opinel No 8 Nature Edition Perrine Honore 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 8 Nature Edition Perrine Honore

OP002602
41,00 €
Έκδοση πολυτελείας του σουγιά Νο.8 της Opinel, της σειράς Edition Nature η οποία βγήκε σε περιορισμένα κομμάτια και αναδεικνύει στις λαβές της τη δουλειά τριών καλλιτεχνών οι οποίοι αντλούν έμπνευση από φυτικά, ζωικά και οργανικά μοτίβα. Το "A festive and colourful aesthetic " της Γαλλίδας Perrine Honoré με πολύχρωμη αισθητική, απεικονίζει το σύμπαν, όπου...
Opinel No 8 Nature Edition MioSHe Opinel No 8 Nature Edition MioSHe 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 8 Nature Edition MioSHe

OP002603
46,00 €
Έκδοση πολυτελείας του σουγιά Νο.8 της Opinel, της σειράς Edition Nature η οποία βγήκε σε περιορισμένα κομμάτια και αναδεικνύει στις λαβές της τη δουλειά τριών καλλιτεχνών οι οποίοι αντλούν έμπνευση από φυτικά, ζωικά και οργανικά μοτίβα. Το "The relationship between humans and nature" του Γάλλου MioSHe (ή Antoine Martinet) απεικονίζει τη σχέση μεταξύ του...
Opinel No 8 Nature Edition Rommy Gonzalez Opinel No 8 Nature Edition Rommy Gonzalez 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 8 Nature Edition Rommy Gonzalez

OP002601
41,00 €
Έκδοση πολυτελείας του σουγιά Νο.8 της Opinel, της σειράς Edition Nature η οποία βγήκε σε περιορισμένα κομμάτια και αναδεικνύει στις λαβές της τη δουλειά τριών καλλιτεχνών οι οποίοι αντλούν έμπνευση από φυτικά, ζωικά και οργανικά μοτίβα. Το "Mushrooms in the spotlight" της Χιλιανής Rommy González απεικονίζει το μυκήλιο των μανιταριών και τα μανιτάρια που...
Opinel Coloured Gardener Box Set Opinel Coloured Gardener Box Set 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel Coloured Gardener Box Set

OP001617
54,90 €
Πολυτελής έκδοση με τα 3 απολύτως απαραίτητα εργαλεία για τον κήπο σας σε πανέμορφο ξύλινο κουτί δώρου! Το Box Set περιλαμβάνει το Πριόνι N°12, το Μαχαίρι Κήπου N°08 και το Μαχαίρι Κλαδέματος N°08.
Opinel No 8 Inox Le Savoyard
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 8 Inox Le Savoyard

OP002611
21,00 €
Σουγιάς με δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας, λαβή από ξύλο οξιάς και ανοξείδωτη λάμα. Κατασκευασμένος από την Opinel, γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στους σουγιάδες. Το μοντέλο Le Savoyard αποτίει φόρο τιμής στη γενέθλια γη της Opinel: τα βουνά της Σαβοΐας!
My First Opinel No 7 Boxset My First Opinel No 7 Boxset 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

My First Opinel No 7 Boxset

005246
25,50 €
Σουγιάς με δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας, λαβή από ξύλο οξιάς και λάμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Κατασκευασμένος από την Opinel, γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στους σουγιάδες. Για παιδική χρήση. Σε συσκευασία δώρου με θήκη για τη ζώνη, ιδανικός για περιηγήσεις, πικνίκ, κουζίνα, κατασκευή μακετών, μαστορέματα, ξυλογλυπτική, κοπή ξύλου και σπάγκου.
Victorinox Evoke Alox Victorinox Evoke Alox 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Victorinox Evoke Alox

0.9415.D20
139,00 €
Καθορίζεται από την απλότητα, την κομψή του εμφάνιση και την ασυμβίβαστη αντοχή του: γνωρίστε το Evoke Alox. Ένα πτυσσόμενο μαχαίρι που συνδυάζει μια τολμηρή αισθητική με καινοτόμα χαρακτηριστικά για την απόλυτη επιδεξιότητα της λεπίδας. Η ασημένια λεπίδα πτώσης που κλειδώνει προσφέρει σταθερότητα στο μαχαίρι, ενώ ένα αφαιρούμενο καρφί αντίχειρα...
Λάδι Πολυεργαλείων Victorinox Λάδι Πολυεργαλείων Victorinox 2
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Λάδι Πολυεργαλείων Victorinox

4.3302
6,90 €
Λάδι για τη συντήρηση των πολυεργαλείων σας. Μερικές σταγόνες αρκούν για να επαναφέρει το σουγιά σας στην αρχική του κατάσταση.
Victorinox Neck Strap Victorinox Neck Strap 2
Σε Απόθεμα
Πολυεργαλεία

Victorinox Neck Strap

4.1789
4,90 €
Ιμάντας λαιμού για να μην χάνετε τα απαραίτητα - σχεδιασμένη για το Victorinox σουγιά ή πολυεργαλείο σας, αλλά συμβατή με οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.
Puma Tec One-hand Bronze Finish Pocket Knife Puma Tec One-hand Bronze Finish Pocket Knife 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Puma Tec One-hand Bronze Finish Pocket Knife

PU7305612
155,00 €
Σουγιάς της PUMA TEC ο οποίος ανοίγει με το ένα χέρι. Η λεπίδα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ η λαβή του είναι από ισχυρό τιτάνιο με όμορφη χάλκινη επίστρωση. Διαθέτει κλιπ ζώνης.
Puma Tec Carbon Inlay Pocket Knife
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Puma Tec Carbon Inlay Pocket Knife

PU7321511
24,95 €
Κλασσικός σουγιάς της Puma TEC με AISI 420 λεπίδα με μαύρη επίστρωση και ασφάλεια, καθώς και ένθετο από αναθρακονήματα στη λαβή η οποία διαθέτει και κλιπ ζώνης.
Opinel No 8 Inox Tour de France Opinel No 8 Inox Tour de France 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 8 Inox Tour de France

OP002493
20,50 €
Σουγιάς με δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας, λαβή από ξύλο οξιάς και ανοξείδωτη λάμα. Κατασκευασμένος από την Opinel, γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στους σουγιάδες. Το επίσημο Opinel αναμνηστικό του ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας - Tour de France 2022.
Opinel No 8 Inox Σκαλιστός Tour de France Opinel No 8 Inox Σκαλιστός Tour de France 2
Σε Απόθεμα
20,50 €
Σουγιάς με δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας, λαβή από ξύλο οξιάς και ανοξείδωτη λάμα. Κατασκευασμένος από την Opinel, γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στους σουγιάδες. Το επίσημο Opinel αναμνηστικό του ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας - Tour de France 2020.
Opinel No 8 Walnut Opinel No 8 Walnut 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 8 Walnut

OP002022
17,80 €
Σουγιάς No 8 με λάμα ΙΝΟΧ και λαβή από ξύλο καρυδιάς. Με δακτυλίδι ασφαλείας Virobloc που κλειδώνει τη λάμα σε ανοιχτή ή κλειστή θέση.
Opinel No 7 Chestnut & Garlic Opinel No 7 Chestnut & Garlic 2
Σε Απόθεμα
Σουγιάδες

Opinel No 7 Chestnut & Garlic

OP05074
13,60 €
Ένα μαχαίρι για λάτρεις της φύσης! Αυτό το μαχαίρι τσέπης χρησιμοποιείται για το κόψιμο και το ξεφλούδισμα κάστανων, καθώς και για το ξεφλούδισμα του σκόρδου ή την γρήγορη αφαίρεση κουκουτσιών και κουκουτσιών από τα φρούτα κάνοντας μια τομή.
Σουγιάς Buck 722 Spitfire Folding Knife Orange Σουγιάς Buck 722 Spitfire Folding Knife Orange 2
Σε Απόθεμα
79,00 €
Ο σουγιάς Spitfire 722  είναι σχεδιασμένος για την ύπαιθρο ή everyday carry. Ανοίγιε με το ένα χέρι και κλειδώνει στην ανοιχτή θέση με μηχανισμό lockback, ενώ η λαβή αλουμινίου προσθέτει κομψότητα και αφαιρεί βάρος από το συνολικό σχεδιασμό. Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ.
Σουγιάς Buck 722 Spitfire Folding Knife Black Σουγιάς Buck 722 Spitfire Folding Knife Black 2
Σε Απόθεμα
79,00 €
Ο σουγιάς Spitfire 722  είναι σχεδιασμένος για την ύπαιθρο ή everyday carry. Ανοίγιε με το ένα χέρι και κλειδώνει στην ανοιχτή θέση με μηχανισμό lockback, ενώ η λαβή αλουμινίου προσθέτει κομψότητα και αφαιρεί βάρος από το συνολικό σχεδιασμό. Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ.
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα σας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία του χρήστη. Πατήστε Αποδέχομαι αν αποδέχεστε τα cookies - πολιτική απορρήτου